What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Guild Wars 2: Asura & Sylvari Revealed !

 Με μια ανάρτηση στο επίσημο Blog της Arena NET μάθαμε ότι στο τελευταίο Beta Weekend 20-22 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμοι επιτέλους οι Asura και οι Sylvari . Έτσι όσοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο αυτό BWE θα μπορούν να δημιουργήσουν χαρακτήρες από όλα τα διαθέσιμα races του Guild Wars 2 και να ξεκινήσουν την περιπέτεια τους σε οποιαδήποτε από τις 5 αρχικές περιοχές .

 Εάν επιλέξετε να ξεκινήσετε στην Metrica μια περιοχή με εξωτική βλάστηση γεμάτη τεχνολογικά επιτεύγματα για τα οποία είναι διάσημοι οι μικροσκοπικοί αλλά διόλου ευκαταφρόνητοι Asura θα μπορέσετε να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα Rata Sum Hum και να βρεθείτε μεταξύ τρελών επιστημόνων και επιβλητικών Golems.


Όσοι επιλέξουν Sylvari θα ξεκινήσουν στο Grove μια ζωντανή πόλη χτισμένη στην σκιά του "The Pale Tree" της "μητέρας" των πάντων και θα μπορέσουν να βιώσουν το μυστηριώδη αλλά και ιπποτικό χαρακτήρα των χαρισματικών αυτών ξωτικών.


Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της Arena NET στο BWE  καθώς και στο Release θα χρησιμοποιηθεί ο ήδη υπάρχον client .


 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου