What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!



Το ΜΜΟ Cult Gr στοχεύοντας  στην ανάπτυξη μιας ενεργούς και δραστήριας κοινότητας ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα LIVE STREAMING EVENTS.  Σκοπός είναι η ζωντανή και interactive κάλυψη  θεμάτων όπου οι θεατές θα μπορούν να παρέμβουν στον αέρα με  ερωτήσεις  και απόψεις διαμορφώνοντας ακόμα και το περιεχόμενο της προβολής .


Στο κανάλι του MMO Cult GR στο Twitch TV θα προβάλλονται live game sessions από την ομάδα του MMO Cult GR. Η θεματολογία θα αφορά Game Beta Events, Patch Overviews, PVP, Raiding και οτιδήποτε παρουσιάζει ενδιαφέρον. Μέσω του Live Chat οι θεατές θα παρεμβαίνουν και από την μεριά του MMO Cult GR θα υπάρχει ζωντανός σχολιασμός αναπτύσσοντας  έτσι ζωντανή συζήτηση που θα αφορά στο προβαλλόμενο υλικό. H ποιότητα του stream βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και γίνονται προσπάθειες για αναβάθμισή της στο άμεσο μέλλον.  

Τα events θα ανακοινώνονται στο Blog καθώς και στην σελίδα μας στο facebook και google+ ενώ για το πλήρες πρόγραμμα και τις ώρες που θα υπάρχει live stream θα υπάρχουν άμεσα μηνύματα μέσω twitter . Τέλος τα καλύτερα highlights από το κάθε event θα χρησιμοποιούνται ως υλικό για VBLOG παρουσιάσεις (πάντα με ελληνικό σχολιασμό) που θα ανεβαίνουν στο κανάλι του MMO Cult GR στοYou Tube .


 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Αρχή των Live Stream Events θα γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου έως και την Κυριακή 22 Απριλίου όπου θα γίνει κάλυψη του pre realease open beta test του Tera On Line

Σας περιμένουμε !

1 σχόλιο: