What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Tera Νέος μήνας νέες προσθήκες


Καλό μήνα σε όλους ! Με την έναρξη του καλοκαιριού το Tera θα λάβει την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση . Σύμφωνα με το τελευταίο Blog post τα πρώτα class που θα λάβουν "upgrade" είναι ο Warrior και Lancer καθώς σύμφωνα με την En Mass απαιτείτε βελτίωση των tanking δυνατοτήτων.
Aς τα δούμε όλα όμως αναλυτικά .


Όσο αφορά και τις 2 Tank Classes η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα αποκτήσουν ένα νέο resource ξεχωριστά από το Mana (το οποίο παραμένει ). To νέο αυτό resource θα αφορά στα defencive skills με αποτέλεσμα τα Tanks να χρησιμοποιούν πλέον mana για επίθεση και "το νέο resource" για άμυνα.  Το καινούργιο resource θα έχει μηχανισμό αναπλήρωσης όπως τo Mana έως σήμερα. Τέλος οι warriors θα αποκτήσουν 3 νέα skills εκ τον οποίων το ένα θα είναι BLOCK με τα δύο σπαθιά τους και οι Lancers θα λάβουν 2 νέα skills με σκοπό την βελτίωση του mobility.

Όμως ο Ιούνιος δεν φέρνει μόνο class changes. Οι απανταχού PVPers μπορούν να χαρούν καθώς έρχονται batlegrounds 15v15 με cross server σύστημα . Ενώ το PVE λαμβάνει και αυτό αναβάθμιση με την προσθήκη 2 νέως dungeon το ένα εκ των οποίων θα σας φέρει αντιμέτωπους με την Shandra Manaya, βασίλισσα των Argons. Τέλος θα υπάρξουν και διαφόρων ειδών άλλες μικροαλλαγές καθώς και νέα gear κτλ ...

Και μην ξεχνάτε ότι από σήμερα 1 Ιουνίου ανοίγει και το Nexus .

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Nexus Trailer




1 σχόλιο:

  1. Egw to lew k to ksanalew, to game apo pisw exei poli respect..! Poli poli wraia pragmata auta ta kainouria oti prepei.. BGs sto TERA kai den eimai kala!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή