What's HOT

Ένας Χρόνος MMO Cult GR - Όσα θέλατε να μάθετε και φοβόσασταν να ρωτήσετε ...

Ένα video εξομολόγηση όπου ο Dartmed απαντά σε ότι θέλατε να μάθετε για το MMO Cult GR

WE ARE GOING LIVE !!!!!!!

To ΜΜΟ Cult GR ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενημερωτικά Game Live Stream Events

Uncut Gameplay

To MMO Cult GR παρουσιάζει μια σειρά από video που σκοπό έχουν να μεταφέρουν αυθεντικές στιγμές gameplay όπως ακριβώς τις βιώνουμε στην καθημερινότητα ενός ΜΜΟ. Διάλογοι τις στιγμής και αυθόρμητες καταστάσεις που έχουν προκύψει από καθημερινό gameplay

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Το Elder Srolls γίνεται ΜΜΟ !!!!


Μετά από μήνες αλλεπάλληλων φημών και επίσημων διαψεύσεων τα νέα αποκαλύφθηκαν . Το Elder Scrolls θα αποτελέσει την βάση για ένα νέο MMO. H ανακοίνωση έγινε από την Zenimax Online Studios, μητρική εταιρία της Bethesda Softworks.


Λίγες αρχικές πληροφορίες αποκαλύφθηκαν ως pre-story στο Game Informer‘s website, Βασική πληροφορία είναι ότι το νέο ΜΜΟ θα αφορά σε όλη την ήπειρο της Tamriel ενώ θα συμπεριλαμβάνονται και dungeons. Ακόμα όσο αφορά στο PvP το δημοσίευμα μιλάει για 3 factions τα οποία θα μάχονται για κυριαρχία σε όλη την επαρχία της  Cyrodiil σε σε full open world PvP. Η ανακοίνωση αυτή σε σχέση με το γεγονός ότι ο Matt Firor (Game Director) προηγουμένως δούλευε για το  Dark Age of Camelot, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για όλους τους απανταχού PvPiers!!!

Η χρονική περίοδος του παιχνιδιού θα αφορά σε μια χιλιετία πρίν το Skyrim με γενική ιστορία που παραθέτει στο Oblivion,. Το παιχνίδι προφανώς βρίσκετε σε εξέλιξη εδώ και καιρό ενώ η ανακοίνωση αναφέρει κυκλοφορία μέσα στο 2013. Οι πληροφορίες είναι ακόμα λίγες αλλά εμείς φυσικά παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά !

Δείτε το teaser trailer .....................!



Για όποιον ενδιαφέρεται να ακολουθήσει οι σελίδες του The Elder Scrolls Online  Facebook και Twitter

 Stay Tuned Subscribe, Like, Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου